Opravu cesty pri Domaši chcú stihnúť do konca roka

  • PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
NajhoršíNajlepší 

Autorský článok denníka Korzár: Cestu okolo Domaše znovu opravujú. Výtlky a poruchy na tejto komunikácii sa opakovali pravidelne, preto sa teraz robí komplexná rekonštrukcia, ktorá by mala vydržať dlhšiu dobu.




HOLČÍKOVCE. Vodiči prechádzajúci okolo Domaše musia zbystriť pozornosť. Cesta pri stredisku Eva v obci Holčíkovce (okres Vranov nad Topľou), smerom na Novú Kelču, je v rekonštrukcii a sprejazdnená len v jednom jazdnom pruhu. Premávka je riadená prenosným semaforom.

 

Opakované nedostatky


Nejde len o obvyklé odstraňovanie výtlkov, ale o komplexnú rekonštrukciu. Správcom tejto cesty prvej triedy je Slovenská správa ciest (SSC), ktorá pristúpila k jej celkovej oprave.


Stavebná akcia pod názvom  „Horný Zemplín - rekonštrukcia, riešenie bezpečnosti cesty I/15 Sedliská - Holčíkovce“ je rozčlenená na štyri úseky. Cestári musia riešiť problémy s podložím vozovky a jej opotrebovanou konštrukciou.


Čítajte viac na stránkach Korzára tu: vranov.korzar.sme.sk/c/7374963/opravu-cesty-pri-domasi-chcu-stihnut-do-konca-roka.html#ixzz3D73tzcnc

Cykloturistika

Rybolov

Vodné športy

uvod3